onsdag 14. august 2013

Endringer i læreplaner august 2013 - barneskole

Kjære lærere: Velkommen tilbake fra en lang og velfortjent ferie. Jeg har en god og en dårlig nyhet til deg.

Den dårlige først. Mens du har hatt ferie, har læreplanene blitt endret. De nye planene ble publisert rett før skoleferien, men da hadde du sikkert hodet fullt av Roma, hytte og skalldyr. Og endringene er positive, for all del. Men for deg er det dårlig nytt, fordi det betyr mer arbeid. Du må studere den nye planen, spore endringer, revidere årsplaner og undervisningsopplegg du har brukt tidligere m.m. Håper du liker sånt. Hvis ikke, bør du klikke her.

Men så var det den gode nyheten. Jeg har nemlig allerede jobbet en del timer med de nye læreplanene, og har lagt merke til en del nyheter og endringer. Og nå kan jeg tilby deg et oppdatert, utskriftsvennlig dokument med alle nyheter og endringer for hele barnetrinnet. Versågod!

Last ned alle kompetansemål for 1.-4. trinn (pdf, 661 KB)

Last ned alle kompetansemål for 5.-7. trinn (pdf, 638 KB)

Og så kommer det litt tekstreklame: Dokumentene har jeg laget som en del av et kurs jeg tilbyr, om hva som er nytt og endret i læreplanene. Jeg skal holde dette kurset for noen skoler nå ved skolestart, og da viser jeg også tips til hvordan nye mål kan nåes, og jeg trekker opp noen større linjer og viser sammenhenger mellom ulike fag og trinn. Ta gjerne kontakt hvis du vil høre mer om kurs jeg kan tilby. Epost eller telefon 924 00 514.

Lykke til med oppstarten av nytt skoleår!

Ingen kommentarer: